OVER ONS

1 november 2019 is het alweer 15 jaar geleden dat wij Slagerij Meessen overnamen en verder gingen onder de naam Slagerij – Catering van der Poel. Onze passie voor vlees en de kennis die wij hebben, zorgen ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het beste vlees en de lekkerste catering.

In die veertien jaar hebben wij een vakbekwaam team om ons heen weten te verzamelen, waar u met al uw vragen terecht kunt over onze catering, lunches, diners en onze warme maaltijd bezorgservice, maar ook over het bakken van een stukje vlees of vis.

Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij een aantal keren mee gedaan aan internationale wedstrijden, waar wij positief beoordeeld werden. Wij behaalden  twee maal goud voor de gehaktbal,  drie maal goud voor de koude schotel, twee maal goud voor de presentatie van onze koude buffetten, één maal goud met ster voor onze kipragout één maal goud en één maal goud met ster voor het zuurvlees. Ook zijn wij kampioen geworden met onze LIVAR gegrilde ham.

Heeft u nog vragen of wensen dan  horen wij dat graag.

TOT ZIENS BIJ SLAGERIJ-CATERING VAN DER POEL

In onze winkel staan wij met onze medewerkers altijd voor u klaar met het beste advies en de lekkerste producten. Uiteraard denken wij graag met u mee tijdens het samenstellen van uw catering. Tot ziens in onze winkel of op uw eigen locatie met een van onze buffetten.

Miriam & Erik